Privatlivspolitik

1. Persondata – Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – Samtykke

Når du har tilmeldt dig SERVICEKONCEPT’s nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig via e-mail med nyhedsbreve og tilbud.

Vi behandler din e-mailadresse og oplysninger afgivet i forbindelse med køb, indtil det ikke længere måtte være relevant. I fht. nyhedsbrevet skal du blot gøre os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage disse nyhedsbreve.

Du trækker dit samtykke tilbage enten ved at klikke “Afmeld” i bunden af et vilkårligt nyhedsbrev eller ved at kontakte os på mail@service-koncept.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Der indsamles ikke personoplysninger uden, at du selv har givet disse oplysninger i forbindelse med forespørgsel via telefon, mail eller hjemmeside, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Indsamles der oplysninger via hjemmesiden sikres det, at det således altid ske ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke.

Behandling af personoplysninger – Opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med samarbejde mellem kunde og SERVICEKONCEPT, kan der være brug for at indsamle følgende, eller nogle af følgende, oplysninger:

  • Virksomhedsnavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • CVR-nr.
  • Betalingsoplysninger
  • URL på hjemmeside
  • Navn på kontaktperson
  • E-mail på kontaktperson
  • Tlf. på kontaktperson

Oplysningerne er nødvendige for at SERVICEKONCEPT kan opfylde sin del af den indgåede aftale / det indgåede køb. Ydermere er SERVICEKONCEPT i følge lovgivningen forpligtet til at skulle gemme regnskabsrelaterede oplysninger i 5 år efter afsluttet opgave eller samarbejdsaftale, hvorefter oplysningerne slettes.

Behandling af personoplysninger – Datasikkerhed

SERVICEKONCEPT behandler altid dine personoplysninger fortroligt og sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine data vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart uden, du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

Vi anvender tredjepart til behandling af:

  • Håndtering af nyhedsbreve via e-mails – ActiveCampaign

Der er indgået databehandleraftaler med ovenstående tredjepart, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler ombeskyttelse af dine personoplysninger.

2. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Hvis der er fejl i oplysningerne, kan du altid bede om at få dem rettet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger eller vi skal begrænse dem, bedes du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger. Med mindre ønsket øjeblikkelig tilbagekaldelse af samtykke af alle givne personoplysninger er i modstrid med gældende lovgivning, er dette altid muligt.

3. Dataansvarlig

SERVICEKONCEPT v. Christina Brinks
Pilelunden 5
7300 Jelling
Telefon: +45 27102826
Email: mail@service-koncept.dk
CVR: 40359567

Læs også gerne om cookies.

Er du nysgerrig på, hvordan Christina Brinks kan hjælpe dig?

Tag uforpligtende kontakt og hør, hvordan et eventuelt samarbejde kan tage form. Christina kommer gerne på et gratis og uforpligtende besøg. Send blot en mail med kontaktinfo, så ringer hun dig op og aftaler nærmere.

Jeg vil gerne have et uforpligtende besøg!